Kopi og print

Printer til erhverv

Kopi- og printløsninger til erhverv som dækker ethvert behov​

Har I problemer med jeres printere og kopimaskiner?

Håndterer I et stort antal dokumenter? Og har I herudover mange kopi- og udskrivningsopgaver til dagligt? Så kan røde fejlmeddelelser, udtværet print og misfarvninger koste effektiviteten I jeres hverdag.

Selvom hverdagen i dag bliver mere digitaliseret, bliver kopimaskiner og printere til erhverv stadigvæk anvendt i mange anledninger. De understøtter forretningskristiske arbejdsprocesser og funktioner på tværs af afdelinger.

Tekniske fejl og sammenbrud vil straks medføre konsekvenser, der kan koste jer effektiviteten. Problemer som i sidste ende vil ramme jeres bundlinje.

Spar op til 30% på trykudgifter

I følge en undersøgelse udført af Xerorx, er omkring 50% af support opkald printer relateret. Er I ofte i dialog med support og tager et opkald 20 minutter i gennemsnit, kan det blive til mange timer i spildtid og tabte ressourcer. Ligeledes viser en anden undersøgelse, at virksomheder kan spare op til 30% på deres trykudgifter ved at optimere eller helt udskift specifikke områder, som skaber problemer.

Det er derfor vigtigt, at I har en pålidelig og velfungerende printer til erhverv, der dækker jeres behov. Ikke kun når det kommer til understøttelsen af forretningskritiske funktioner og arbejdsprocesser, men også når det gælder effektiv brug af virksomhedens resurser.

Små optimeringer med stor betydning

Selvom printere er små og oftest oversete punkter på dagsordenen, har de stor betydning for virksomhedens funktion. En mindre effektivisering af de daglige arbejdsgange kan medvirke til massive omkostningsbesparelser på årsbasis. Mén den rette løsning kan yderligere bidrage til bedre konkurrencedygtighed.

Medarbejderne kan nemlig hurtigere og nemmere tilgå og dele værdifulde informationer. Alt sammen noget der understøtter værdiskabende aktiviteter, og giver mere informeret og bedre beslutninger.

Hvilken printer til erhverv skal jeg vælge?

Selvom printer produkter er uundværlige erhvervsløsninger til en effektiv hverdag, er en printer ikke en bare en printer. Der findes mange forskellige løsninger og muligheder indenfor kopimaskiner og printer til erhverv, men der findes ikke en optimal ‘one size fits all’ løsning.

Ikke to virksomheder er ens, og har de samme unikke behov. I bør derfor altid tage udgangspunkt i jeres egne behov, og tage stilling til følgende:

 • Hvor meget bruger i kopimaskiner og printere?
 • Hvor ofte bruger i dem?
 • Hvor mange medarbejdere og afdelinger benytter dem?
 • Har jeres virksomhed behov for farveprint eller sort og hvidt?
 • Har I behov for netværk eller digitale løsninger?
 • Har I behov for en multifunktions printer (til scanninger, duplex & fax)
 • Skal produkterne have touch, USB-tilkobling eller være trådløse?

Hurtig levering og en god handel

Er I på udkig efter kopimaskiner til erhverv eller en særlig printløsning, har vi den nok højest sandsynligt. Vi har branches største produktudvalg, når det kommer til kopi- og printløsninger til kontoret.

Vi samarbejder med de største hardware og software producenter i branchen. Det betyder, at vi kan levere løsninger til alle typer behov. Vi har løsninger til både mindre og større organisationer, om det er til kontor eller industri.

Vi har alt indenfor følgende:

 • Enkeltfunktionsprintere
 • Multifunktionsprintere
 • Enkel og multifunktionsmaskiner
 • Faxmaskiner
 • Digitale printere
 • Bredformat printere
 • Produktionsprintere
 • Kopimaskiner til erhverv
 • Kontorprintere
 • Epson inkjet printere
 • Laserprintere
 • Blækprintere
 • Farveprint (XPD Smart Printere)
 • Alt i kontorartikler og produkter

Vi kan hertil tilbyde hurtige leveringstider på bestilte varer. Et standset printermiljø eller et miljø med løbende nedgange kan hurtigt give konsekvenser for jeres arbejdsfunktioner. Det kan betyde spildte resurser og tid på sigt, hvilket kunne have været brugt bedre og på mere værdiskabende formål.

Vi ønsker, at I kommer tilbage til en effektiv hverdag hurtigst muligt.

Inkjet printer hvad er det?

I modsætning til en almindelig laserprinter bruger en inkjet printer flydende blæk, som den sprøjter ud på papiret i mange små dråber. Denne printer type omtales også som en blækprinter.

Hvilken printer er billigst i blæk?

En printers forbrug kan deles op i to hovedkategorier: blækpatroner og strøm. Vi anbefaler Epsons printerløsninger, da de er ekstremt billige i drift. Eksempelvis bruger en Epsons inkjet printer op til 83% strøm end en almindelig laserprinter.

Hertil er der flere Epson printere som giver mulighed for selvoptankning fremfor køb af blækpatroner. Endvidere kan du spare op til 90% på blækomkostninger ved at bruge Epsons EcoTank genopfyldelige blækholdere.

Læs mere her om virksomheden bag.

Kompetent service med jer i fokus

Når det kommer til valg af printløsninger kan der være mangel faktorer at forholde sig til. Ligeledes kan det være svært at manøvre sig rundt i det enorme udvalg af printere, kopimaskiner mv., som vi har i dag.

Har I brug for hjælp, råd og vejledning, hjælper vi jer med at finde den løsning som egner sig bedst til jeres behov. Den rette printløsning og lign. kan være hele investeringen værd. Derfor er det vigtigt, at I ikke går på kompromis med kvaliteten af løsningen.

Vi er altid opdateret med det nyeste viden

Vores konsulenter er altid ajour med det nyeste indenfor dokumenthåndtering, kopimaskiner og printere. Det betyder, at vi altid kan tilbyde jer topkvalitet, om det er printer til erhverv, unikke digitale printere eller skræddersyede dokumentløsninger.

Vi ønsker vores kunder den bedste handel. Uanset produktet og ordrestørrelsen tilbyder vi konkurrencedygtige priser, hurtig leveringstid og en fremragende og kompetent service. Er du i tvivl om, hvilken kopi- eller printerløsning I skal vælge, står vi klar med kompetent og professionel rådgivning. Det gælder også, hvis I har brug hjælp til valg af tilbehør, blækpatroner og meget mere.

Skræddersyet løsninger til jeres behov

Hos ITZONE forstår vi vigtigheden af en effektiv hverdag. Vi kender til nærmest alle de underliggende faktorer der tilsammen er med til at understøtte jeres kritiske arbejdsprocesser og -funktioner.

Vi tilbyder herunder løsninger som giver mere virkningsfulde og hurtigere arbejdsgange. Vores løsninger tillader de virksomheder, som vi samarbejder med at fokusere på deres kerneforretning. Endvidere, at de bliver klar til at imødekomme fremtidens krav om øget produktivitet i deres markeder.

Uanset om I har brug for en printer eller et hvilket som helst andet produkt, skal løsningen være driftssikker og rentabel for jer. Dette kræver at produktløsningen skal kunne fungere med jeres nuværende opsætningen og systemer.

Vi hjælper med alt fra A-Z

Det er afgørende, at I modtager den bedste vejledning, som I har brug for til at finde den rigtige løsning. Derfor står vores konsulenter altid klar til at hjælpe jer på rette vej mod en mere effektiv hverdag.

I kan med os på sidelinjen bekymringsfrit fokusere på jeres kerneforretning og kunder, mens vi sørger for implementeringen af jeres valgte kopi og/eller printløsning.

Er I klar til en mere effektiv hverdag?

Ikke to virksomheder er ens og dette gælder også, når det kommer til udskrivningsopgaver, kopi og scan behov. En god start er en forudsætning for en mere effektiv hverdag, hvorfor korrekt vejledning og implementering er afgørende.

Derfor står vi altid klar med den professionelle hjælp, som er nødvendig for at give jer den bedste start. Også hvis I har et akut problem på kontoret med jeres printer og kopi opsætning. Så står vi klar til at hjælpe jer løsningorienteret.

Har I spørgsmål, brug for vejledning eller hjælp til valg af printer til erhverv? Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om vores muligheder.

Kontakt os i dag

​Skal vi hjælpe med at effektivisere din forretning?

Kontakt os i dag på (+45) 88 77 01 02 eller skriv til os på kontakt@itzone.dk.